Välkommen till
Prylmästeriet
Vi håller koll på K-sektionens lokaler och inventarier!
K-sektionen_kemiteknik_bioteknik_nollnig
Slider
Vad gör vi i Pryl?

Vi i Prylmästeriet ansvarar för Sektionens material, utrustning och teknik och ser till att allt hålls i tipp topp-shape och förvaras på ett smart sätt. Det är vi som ansvarar för kontraktsskrivande gällande bokningar av Sektionens lokaler och uthyrning av andra inventarier. Inom prylmästeriet så arbetas det också med merchutveckling - merch som K-sekare sedan kan införskaffa sig.

Som medlem i Prylmästeriet kommer du utvecklas genom en massa roliga praktiska moment som att koppla ihop avancerad teknik och laga spännande utrustning. Du kommer också vara Sektionens hjälte i många lägen eftersom väldigt få andra kan vad du kan! Du får även chansen att jobba kreativt och ta fram ny merch till sektionen. Prylmästeriet är ett mysigt utskott som är relativt litet och nytt, så man har möjlighet att komma väldigt nära varandra som utskott, och möjligheterna att utforska nya idéer och köpa in coola inventarier för Sektionens pengar är stora!

K-sektionen_kemiteknik_bioteknik_nollnig
Nils Johansson

PRYLMÄSTARE

pm@ksek.se

Slider

Prylmästare

Som Prylmästare är jag ledare för Prylmästeriet och har övergripande ansvar för att förråden är strukturerade, att inventarier är hela och att tekniken fungerar! Det är jag som skriver kontrakten för Sektionens lokaler och dess inventarier, och det är mig en kontaktar om man behöver hjälp med detta. Det är också jag som sköter utskottets administration och ekonomihantering, samt ser till att vi har möten i utskottet för att diskutera nya projekt och idéer.

Som Prylmästare så får du leda ett händigt och mysigt utskott där du får utveckla dina organisatoriska egenskaper samt projekt och ledaregenskaper. Som Prylmästare kommer många personer vända sig till dig med frågor om teknik och bokningar titt som tätt, vilket är roligt men också kräver att man utvecklar sin förmåga att hantera sådana situationer. Det finns goda möjligheter att hitta på nya event - både tillsammans med Prylmästeriet och med andra utskott!

Vice Prylmästare

Liksom resten av Prylmästeriet så har jag ansvar för att inventarier och teknik sköts med bravur. Som Vice Prylmästare jobbar jag också väldigt tätt tillsammans med Prylmästaren och kan hjälpa och avlasta denne i sitt arbete.

Som Vice Prylmästare så kommer du lära känna Prylmästaren extra mycket och ha många roliga stunder tillsammans, och även lära dig kring ansvarstagande och gruppdynamik i din lite större ansvarsroll vilket är väldigt roligt! Det tar lite extra tid i jämförelse med att vara pryljon, men du kommer att ha roligare på cupen i både praktiska och kreativa projekt och din lite större ansvarsroll! Posten Vice Prylmästare är väldigt ny, så det finns stora utvecklingspotentialer kring vad man vill göra med posten!

power

Pryljon

Vi som Pryljoner är med och hjälper till i utskottets arbete - i allting ifrån teknikfix till inventariefrågor. Vi deltar aktivt i idéspånande, projekt och event som utskottet håller i under året. Man kan som Pryljon komma med många spännande idéer som till exempel inventarier som Sektionen ska investera i eller kreativt pyssel som kan göra Gallien mysigare.

Som Pryljon får du jobba mycket med händerna och alltifrån enkel till avancerad teknik, och du får dessutom access till många av Sektionens lokaler och förråd. Ingen förkunskap krävs, utan har man ett intresse och vilja så kan man lära sig alla teknik- och inventariehemligheter som Sektionen har att erbjuda.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Vi är Pryl 2020

K-sektionen_kemiteknik_bioteknik_nollnig
Nils Jonsson
Prylmästare
Image is not available
Frida Berg
Vice Prylmästare
Image is not available
Agnes Westberg
Pryljon
Image is not available
Ida Söderberg
Pryljon
Image is not available
Vakant
Pryljon
Slider