Delta i SU:s likabehandlingsenkät och vinn värdefulla presentkort!

[This is only relevant for Swedish students]

Likabehandlingsenkät + utlottning!

Denna undersökning är till för alla studenter tillhörande K-sektionen, inklusive Masterprogrammen och Livsmedelsteknisk Högskoleutbildning.

Hjälp oss att hjälpa dig. Likabehandling och välmående är extremt viktigt för både dig och oss, och därför är det nu dags att genomföra en undersökning kring likabehandling, diskriminering och välmående på eller relaterat till K-sektionen.

Vi ber ALLA Sektionens medlemmar att fylla i följande enkät! Det tar bara mellan 5-20 minuter av din tid, beroende på hur utvecklade svar du skriver, och kommer att ge oss viktigt underlag för att analysera likabehandlingsarbetet på Sektionen och eventuell problematik kopplat till detta. Du är helt anonym när du fyller i enkäten och inga enskilda svar kommer att publiceras med resultaten från enkäten.

Du som fyller i enkäten får möjlighet att delta i en utlottning av tre stycken presentkort värda 250kr på antingen IKEA, Ica eller Lund City (som gäller i många butiker i Lund!) som tack för att du tar dig tiden. Alltid najs med presentkort, ju.

Enkäten är öppen fram till söndagen 7/6, och utlottningen sker kort därefter.

Kram, och ta hand om er!

/Likabehandlingsombuden och Skyddsutskottet

https://forms.gle/EKpQyZcr3xxCvaiv6