Sök till Jubileumsspexet!

Har du alltid drömt om att få designa och bygga ihop dekoren på en teaterscen? Om att få publiken uppslukad av karaktärernas intriger genom rätt ljud och ljussättning? Om att stå i rampljusets bleka sken och brista ut i sång? Äntligen är din väntan över!
Nu har ansökan öppnat till K-Sektionens Jubileumsspex 2020! Som en del av firandet av Kemi- och Bioteknikssektionen som fyller 55 år kommer nu ett Spex att sättas upp: av K-are och med K-are! Då Spexet ursprungligen skulle sättas upp i våras är redan en del av platserna fyllda men det finns fortfarande möjlighet att söka till de sju sektionerna: Tekniken, Dekoren, Syet, Sminket, Bandet, Scenen & Vieriet. Det finns även två chefsposter, Sychef & Regissör, som är öppna för ansökan.
Ansökan sker via följande länk: https://forms.gle/uhxTcvtntF4S8bZn6
Spexperioden kommer att starta måndagen den 28e september och vara v.40-45, med uppehåll för tentaperioden v.43-44. Uppsättningar kommer ske helgen den 6-8 november. Tänk på att Spexet kommer att ta mycket tid och att det blir roligare ju mer man är med.
Jubileumsspexet är en fantastisk chans för dig som vill testa på att vara med i ett Spex eller att engagera dig på K-Sektionen. Ansökan för chefsposter stänger söndagen den 20e september kl.23.59 och ansökan för Spexare stänger onsdagen den 23e september kl.23.59.
Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta Spexgeneral Gabrielle på jubileumspex@ksek.se .
Varma hälsningar,
Jubileumskommittén 2020