Kontakta Styrelsen

Har du något du vill berätta för Styrelsen? Något du tänkt på eller undrat över gällande Sektionens verksamhet men inte vetat var du ska vända dig? Har du idéer på event eller tankar om hur Sektionen kan förbättra sin verksamhet? Tveka inte att fylla i formuläret! Styrelsen läser och svarar på alla meddelanden.

Det går alldeles utmärkt att fylla i formuläret anonymt genom att inte fylla i namn eller mailadress. Tänk dock på att vi i Styrelsen då inte heller kan kontakta dig.

Vad vill du berätta för Styrelsen?

  Kontakta Skyddsombuden

  Mår du dåligt eller har du idéer på hur Sektionen kan förbättra sitt skydds- eller likabehandlingsarbete? Vi Skyddsombud finns här för dig och har bra koll på olika stödfunktioner som finns både på LTH, på Lunds Universitet och generellt i Lund. Både Skyddsombuden med likabehandlingsansvar och fysiskt ansvar har enligt lag tystnadsplikt. Kolla också gärna in denna lista på stödresurser.

  Det går alldeles utmärkt att fylla i formuläret anonymt genom att inte fylla i namn eller mailadress. Tänk dock på att vi skyddsombud då inte heller kan kontakta dig.

  Vad vill du berätta för Skyddsombuden?

   Kontakta Webmasters

   Har du synpunkter på hemsidan? Önskemål eller idéer på vad du eller ditt utskott skulle vilja se på hemsidan? Eller har du hittat ett fel som behöver rättas till? Tveka inte att fylla i formuläret för att kontakta oss Webmasters! Vi vill mer än gärna höra dina tankar om hemsidan!

   Det går alldeles utmärkt att fylla i formuläret anonymt genom att inte fylla i namn eller mailadress. Tänk dock på att vi då inte heller kan kontakta dig.

   Vad vill du berätta för Webmasters?

    Kontakta Studierådet

    Har dina rättigheter som student blivit trampad på? Har du tex inte fått tillgång till tidigare givna prov/övningsuppgifter, har du fått tillbaka dina tentor för sent eller har du inte fått möjlighet att upprepa ett obligatoriskt moment du missat pga sjukdom eller annat förhinder? 

    Kontakta Studierådet! Vi har bra koll på dina rättigheter som student, goda kontakter inom teknologkåren/programledningen och alltid redo att stå upp för dig som student! Kom ihåg att det är bättre om du klagar för mycket än för lite!

    Det går alldeles utmärkt att fylla i formuläret anonymt genom att inte fylla i namn eller mailadress. Tänk dock på att vi i Studierådet då inte heller kan kontakta dig

    Vad vill du berätta för Studierådet