Kontakta Styrelsen

Har du något du vill berätta för Styrelsen? Något du tänkt på eller undrat över gällande Sektionens verksamhet men inte vetat var du ska vända dig? Har du idéer på event eller tankar om hur Sektionen kan förbättra sin verksamhet? Tveka inte att fylla i formuläret! Styrelsen läser och svarar på alla meddelanden.

Det går alldeles utmärkt att fylla i formuläret anonymt genom att inte fylla i namn eller mailadress. Tänk dock på att vi i Styrelsen då inte heller kan kontakta dig.

Vad vill du berätta för Styrelsen?

  Kontakta Skyddsombuden

  Mår du dåligt eller har du idéer på hur Sektionen kan förbättra sitt skydds- eller likabehandlingsarbete? Vi Skyddsombud finns här för dig och har bra koll på olika stödfunktioner som finns både på LTH, på Lunds Universitet och generellt i Lund. Både Skyddsombuden med likabehandlingsansvar och fysiskt ansvar har enligt lag tystnadsplikt. Kolla också gärna in denna lista på stödresurser.

  Det går alldeles utmärkt att fylla i formuläret anonymt genom att inte fylla i namn eller mailadress. Tänk dock på att vi skyddsombud då inte heller kan kontakta dig.

  Vad vill du berätta för Skyddsombuden?

   Kontakta Webmasters

   Har du synpunkter på hemsidan? Önskemål eller idéer på vad du eller ditt utskott skulle vilja se på hemsidan? Eller har du hittat ett fel som behöver rättas till? Tveka inte att fylla i formuläret för att kontakta oss Webmasters! Vi vill mer än gärna höra dina tankar om hemsidan!

   Det går alldeles utmärkt att fylla i formuläret anonymt genom att inte fylla i namn eller mailadress. Tänk dock på att vi då inte heller kan kontakta dig.

   Vad vill du berätta för Webmasters?