SÖK TILL KRUT

Tripp trapp trull, snart är familjen full. Det är dags att ansöka till KRUT!

KRUT

Det är vi som är KRUT, Kemi- och Biotekniksektionen Reser ut Tillsammans, och vi är en nystartad projektgrupp som precis har dragit igång.

Picknick på egen filt

Fira in våren med en picknick på egen filt och ett lunchpaket från KM!

Her Tech Future-fadder

I år kommer Her Tech Future arrangeras digitalt den 24–26 mars. Nu behöver vi faddrar som kan hjälpa oss att visa upp sektionen och LTH.

Löpning och fyspass med IdrU

Då var det dags för oss i IdrU 2021 att presentera årets första löp- och fyspass utomhus! Härligt för oss alla att komma ut och röra oss i dessa stillasittande tider.

Insändare till Druiden och Orbitalen

Letar du efter en möjlighet att nå ut till resten av medlemmarna på Sektionen? Då kan du skicka in en insändare till sektionstidningen Druiden eller nyhetsbrevet Orbitalen!

Vill du få kallelser till PM och sektionsmöten?

Om du vill ta emot kallelser via mail för Styrelsens protokollmöten och sektionsmöten anmäl dig isåfall på länken i inlägget!

Gemenskapsvecka

Vecka 48 anordnad TLTHs Likabehandlingskollegie en gemenskapsvecka för att belysa studenters välmående under den annorlunda vardagen vi lever i.

Lunchföreläsning med iGEM

Vill du också delta i världsmästerskapet i syntetisk biologi? Kom på Studiemästeriets lunchföreläsning onsdagen 18/11 för att inspireras av årets iGEM-lag!

Höstterminsmöte 2

Det är dags för vårt andra Höstterminsmöte och nästkommande års funktionärer att väljas! Kom och gör din röst hörd för att påverka K-sektionens framtid!