Välkommen till Fermenteringsutskottet
Vi fermenterar grejer!
Det är vi i FermU som fermenterar olika produkter till sektionen, till exempel kombucha och yoghurt av olika smaker. Inom utskottet håller vi också event, till exempel bryggningskurser där deltagarna kan lära sig mer om fermentering.
Inom utskottet har vi “Ferminatorn” som är mästaren av utskottet och sju stycken “Mikrober” som utskottsmedlemmar. Som utskottsmedlem får man lära sig mycket om fermentering och experimentera med olika recept med ett härligt gäng. Det här utksottet passar de som är intresserade av fermentering och gillar att experimentera med nya saker. Ingen tidigare erfarenhet inom fermentering krävs, utan bara villighet att lära sig och sprida glädje till sektionen genom fermentering!
FERMINATOR
fermu@ksek.se
OLIVIA HAVLUCIYAN
Ferminator
PETTER HEDLUND
Mikrob
ISAK THORÉN
Mikrob
ELSA AXBY
Mikrob
ERIK AXELSSON
Mikrob
KAJ ARVIDSSON
Mikrob
OSCAR PETRINI
Mikrob
FRANS WAHLMARK
Mikrob