Her Tech Future-fadder

I år kommer Her Tech Future arrangeras digitalt den 24–26 mars. Nu behöver vi faddrar som kan hjälpa oss att visa upp sektionen och LTH.

Löpning och fyspass med IdrU

Då var det dags för oss i IdrU 2021 att presentera årets första löp- och fyspass utomhus! Härligt för oss alla att komma ut och röra oss i dessa stillasittande tider.

Insändare till Druiden och Orbitalen

Letar du efter en möjlighet att nå ut till resten av medlemmarna på Sektionen? Då kan du skicka in en insändare till sektionstidningen Druiden eller nyhetsbrevet Orbitalen!

Vill du få kallelser till PM och sektionsmöten?

Om du vill ta emot kallelser via mail för Styrelsens protokollmöten och sektionsmöten anmäl dig isåfall på länken i inlägget!

Gemenskapsvecka

Vecka 48 anordnad TLTHs Likabehandlingskollegie en gemenskapsvecka för att belysa studenters välmående under den annorlunda vardagen vi lever i.

Lunchföreläsning med iGEM

Vill du också delta i världsmästerskapet i syntetisk biologi? Kom på Studiemästeriets lunchföreläsning onsdagen 18/11 för att inspireras av årets iGEM-lag!

Höstterminsmöte 2

Det är dags för vårt andra Höstterminsmöte och nästkommande års funktionärer att väljas! Kom och gör din röst hörd för att påverka K-sektionens framtid!

Höstterminsmöte 1

Det är dags för Höstterminsmöte 1! Kom och gör din röst hörd och hjälp till att göra Sektionen ännu bättre.

Mera Merch!

K-sektionen får alldeles egen merch! Kom på merchsläpp fredagen 9/10 för att knipa en vattenflaska, kapsylöppnare eller jubileumshoodie!

Workshop om flytt av K-sektionen

Är du intresserad av att påverka var K-sektionen kommer vara om 10 år? Ja, såklart du är! Kom på workshop och diskutera Sektionens framtid på Brunnshög!