Excelkurser med Learnesy

Efter höstens lyckade samarbete lanserar vi nu en ny möjlighet för medlemmarna att få Excelutbildning med onlinekursföretaget Learnesy!

Sök till ledamot i arbetsgruppen K på Science Village

Sök till ledamot i arbetsgruppen K på Science Village om du vill vara med och påverka och förmedla sektionens åsikter kring den planerade flytten av delar av vår utbildning till Brunnshög.

Ansök till koordinator av ARKAD

Koordinatorsrekryteringen för ARKAD är nu öppen igen! Sista dagen att söka är 19:e maj.

SÖK TILL KRUT

Tripp trapp trull, snart är familjen full. Det är dags att ansöka till KRUT!

KRUT

Det är vi som är KRUT, Kemi- och Biotekniksektionen Reser ut Tillsammans, och vi är en nystartad projektgrupp som precis har dragit igång.

Picknick på egen filt

Fira in våren med en picknick på egen filt och ett lunchpaket från KM!

Her Tech Future-fadder

I år kommer Her Tech Future arrangeras digitalt den 24–26 mars. Nu behöver vi faddrar som kan hjälpa oss att visa upp sektionen och LTH.

Löpning och fyspass med IdrU

Då var det dags för oss i IdrU 2021 att presentera årets första löp- och fyspass utomhus! Härligt för oss alla att komma ut och röra oss i dessa stillasittande tider.

Insändare till Druiden och Orbitalen

Letar du efter en möjlighet att nå ut till resten av medlemmarna på Sektionen? Då kan du skicka in en insändare till sektionstidningen Druiden eller nyhetsbrevet Orbitalen!

Vill du få kallelser till PM och sektionsmöten?

Om du vill ta emot kallelser via mail för Styrelsens protokollmöten och sektionsmöten anmäl dig isåfall på länken i inlägget!